Песенен фестивал откри Белослатинския панаир

Песенен фестивал откри Белослатинския панаир Традиционният песенен фестивал на Пенсионерските и клубовете на инвалида постави началото на Белослатинския панаир, който и тази година обещава да е изпълнен с много и различни събития, за радост и забавление на малки и големи.
Повече от 100 участници в тазгодишното издание показаха завидно майсторство в изпълненията си, които бяха подготвили със собствени усилия, много труд, любов и отдаденост, и създадоха прекрасна атмосфера за присъстващите зрители и гости. 
Събитието се състоя за поредна, четвърта година, в местността "Лесопарка" и беше уважено от кмета на общината инж. Иво Цветков и зам.-кмета Боряна Петкова. 
„С дълбоко уважение се обръщам към всички Вас – хората, които продължават да участват активно в обществения живот на града ни и Ви благодаря за Вашата всеотдайност и принос за развитието на община Бяла Слатина!
Благодаря Ви и за примера, който ни давате, и затова, че посвещавате живота си, за да възпитате следващите поколения в любов към българските традиции и култура!“, каза Петкова.
Всички участници получиха плакет, а индивидуалните изпълнители - грамоти за участие.
07.09.2023, 16:25 часа
499 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha