Отмъщение с огън! Запалиха втора кола на сръбския готвач Ивицата в Монтана /снимки/

Отмъщение с огън! Запалиха втора кола на сръбския готвач Ивицата в Монтана /снимки/ Втора кола на известния сръбски готвач от Монтана Ивицата е била запалена преди дни, научи агенция BulNews. 
Става въпрос за лек автомобил БМВ, на който била драсната клечката в нощта срещу 5 септември. 

Огнена вендета! Запалиха автомобила на жена в Монтана

Оказва се, че колата е собственост на жената на готвача – на 48 г. от Чипровци. На 26 август бе запалено и „Ауди А4“, отново на същата дама. По неофициална информация и двете возила са ползвани от Ивицата. 

Гореща нощ! Пироман запали в Монтана колата на сръбския готвач Ивицата /снимки/

В Монтана се говори, че в последно време палежите в града са зачестили и е възможно да има връзка между тях. Освен двата автомобила на готвача, преди време били запалени още няколко коли, като хората в града шушукат, че атаките са отмъщение от местния бизнесмен М.К., който имал професионални отношения с Ивицата. 
Преди време други две коли, собственост на едно семейство, също били запалени в рамките на два месеца в Монтана. Любопитното в случая е, че става въпрос за членовете на семейството на бивша служителка на същия бизнесмен. 
От областната дирекция на МВР съобщиха, че от началото на годината запалените коли са общо 9. Униформените уверяват, че се работи по всички случаи, но към момента няма данни за връзки между палежите. 
08.09.2023, 08:50 часа
13184 3
Коментари

Готвача

08.09.2023, 15:25 часа
Трябва по цивилизован подход например спираме да ходим да ядем и пием в заведението му La Bella и гордо да се снимаме за фейсбук все едно сме били в ресторанта на някои сицилиански бос от филмите, за реално просто сме платили тлъста сметка на Мацо

до Мирослав Славков - кикбоксиорчето

08.09.2023, 15:08 часа
Пред куршума всички са равни баце,особено от гладкоцевно оръжие.........................няма гилза, няма нарези от цев,само олово и голяма дупка...............

Мирослав Славков - кикбоксиорчето

08.09.2023, 12:35 часа
Максим Колов-Мацо видна "мутра" от монтана преди години заедно със сина му и Георги Георгиев-пантана автокрадец пребиха двама ученици, но дадоха парички и сега са неусъждани,а трябваше за средна телесна повреда.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha