След Жерар Пике, Драгана Спасовска покори и "Таймс Скуеър" в Ню Йорк /снимки/

След Жерар Пике, Драгана Спасовска покори и "Таймс Скуеър" в Ню Йорк /снимки/ След Дубай Драгана Спасовска покори Ню Йорк.
Пловдивчанката е първата българка - модел и инфлуенсър, която изгря на "Таймс Скуеър". Сексбомбата краси най-големия билборд на площада. Любимката на много футболни звезди е на корицата на известно списание. Билбордът с нея ще стои на "Таймс Скуеър" три дни. Така милиони ще видят лика на българката. Още преди години Спасовска сподели, че мечтае да покори Холивуд. Приема изгряването си на "Таймс Скуеър" за първата крачка в тази посока.
"Преди години, когато споделих желанието си, всички се подиграваха как искам да пробия в Холивуд. Аз обаче съм много амбициозна и си сбъдвам мечтите. Вярвам в себе си и си действам по моята цел. Много съм щастлива, че съм на билборд в един от най-големите и красиви градове в света", хвали се Драгана.
Тя се заканва това да е само началото на успехите й в Америка. Следващата й цел е роля във филм. А появата й на билборда вече дава своите резултати. За дни последователите й в инстаграм скочиха на 455 000.
Нашенката живее от години в Дубай. Тя е любимка на куп футболни звезди начело с носителя на "Златната топка" Роналдиньо, Пол Погба, Роберто Карлош. Преди повече от година в плен на чара й падна и Жерар Пике. Още докато беше с Шакира, бившият защитник купонясва с Драгана по време на свое посещение в емирството. Двамата се засекли в скъпарско заведение и си спретнали запомнящо се парти.
10.10.2023, 12:00 часа
1470 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha