Ново във Враца! ТОП столични специалисти консултират пациенти в медицински център „Св. Сава“

Ново във Враца! ТОП столични специалисти консултират пациенти в медицински център „Св. Сава“ ТОП специалисти от София ще консултират пациенти в най-новия и модерен медицински център във Враца – „Св. Сава“, научи агенция BulNews. 
Центърът се намира в в ж.к. „Дъбника“, срещу блок 32. Всяка седмица в него ще преглеждат доказали се специалисти от столицата, с дългогодишен професионален опит. Те ще консултират пациенти и ще извършват прегледи с най-модерна апаратура.
Днес в „Св. Сава“ ще преглежда гинекологът от „Майчин дом“ д-р Любомир Дамянов. Той е председател на Асоциацията на българските акушер-гинеколози и е специалист е в областта на феталната морфология. Тя представлява високоспециализирано изследване през бременност, което се извършва с ултразвук. Целта е да се проследи развитието на всички основни органи и системи на плода. Освен фетална морфология, д-р Дамянов ще извършва също така ехография на щитовидна жлеза и ставна ехография. 
Още трима столични лекари ще преглеждат в „Св. Сава“ на 23 септември. 
Д-р Катрин Крахтова ще извършва дермато-естетични процедури и дерматолигични прегледи. Тя е един от първите лекари, въвели естетичната медицина у нас и има над 20 години опит в сферата на дерматологията. При нея можете да си поставите хиалуронова киселина за попълване на бръчки и устни и оформяне на скули и брадичка, Botox, колаген и други. 
Същия ден в центъра за медицински прегледи и манипулации ще преглежда и един от най-уважаваните хирурзи в страната д-р Спартак Милев. Той е специалист както по обща, така и по пластична хирургия. 
Ортопедът д-р Мохамед Кремеш пък ще извършва безплатни прегледи на гръбнака, а също и платени ортопедични прегледи.
Прегледите стават след записан час на телефон: 0895120121. Столичните лекари ще идват в „Св. Сава“ всяка седмица. 
През останалото време - от 9 до 17 часа всеки ден, в центъра можете да се възползвате от различни по вид прегледи и манипулации, както и да направите кръвни изследвания. 
14.09.2023, 08:40 часа
11109 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha