Жега във Враца! Жена на средна възраст извади сестрите на показ, привлече всички погледи /снимки/

Жега във Враца! Жена на средна възраст извади сестрите на показ, привлече всички погледи /снимки/ Лятото е към края си, но жегата все още мори врачани. По-страшно от нея обаче е само начинът, по който някои жители на града избират да се спасят. Пример за това е жена на средна възраст, която е взела много на сериозно хита на Веселин Маринов за лятната рокля. 
Цяла лято дама от ж.к. „Медковец“ обира погледите на минувачи из целия град. Тя се облича с оскъдни рокли, щедро разкриващи природните ѝ дадености. Принципно, един истински врачански пустиняк не би имал нищо против подобна гледка. Проблемът с въпросната госпожа обаче е, че гравитацията вече си е казала думата и сестрите са пораснали повече на дължина, отколкото на големина. 
Преди дни особено потресен свидетел на поредното модно ревю на врачанката не издържал, извадил телефона си и я заснел. Очевидецът решил, че не е честно да задържи тази гледка за себе си и качил мадамата в социалните мрежи, за да я видят още повече хора.  
Врачани коментират, че разкрепостеното поведение на жената не е от сега и заляха редакционния ни имейл с нейни снимки. Изглежда тя няма никакви притеснения относно тялото си и не се свени да го излага на показ. 
Макар роклята ѝ да не е жълта, най-вероятно все пак който я види няма как да не възкликне, че ще сънува жената през нощта. Дали обаче сънят ще е мокър или кошмар не е ясно…
 
14.09.2023, 10:09 часа
62530 4
Коментари

леле, какви ти мокри сънища бре

14.09.2023, 22:36 часа
направо ще сънувам кошмари тая нощ

Касиерка от Била

14.09.2023, 15:08 часа
Като се наведе за пакет сол, долните й джуки опират в пода

няма кой

14.09.2023, 11:32 часа
Така е, защото държавата за нищо вече не се грижи и няма кой да прибира и лекува психичноболните. Кой се съблякъл ,кой 10ина котки пред блока събрал или кучета. Все психични отклонения .

Въй

14.09.2023, 10:36 часа
Те това е бабата на порно звездата Мия Калифа
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha