Рок феновете тръпнат в очакване! Рони Ромеро вече е във Враца

Рок феновете тръпнат в очакване! Рони Ромеро вече е във Враца Рок изпълнителят Рони Ромеро, който довечера ще открие традиционния есенен панаир, вече е във Враца, видя агенция BulNews. Преди минути той даде пресконференция в заседателната зала на Община Враца. 
Бившият вокалист на любимата на поколения българи група Rainbow ще взриви публиката и ще зарадва ценителите на истинската музика. Той обеща грандиозно шоу, в което заедно с музикантите от „Еридан“ ще взривят откритата сцена пред стадион „Христо Ботев“. Освен песни на Rainbow, феновете ще имат възможността да чуят и хитове на бандите Dio, Whitesnake, Black Sabbath и други. 
„Изключително съм щастлив, че 134-тото издание на най-стария панаир в България ще бъде открито с такава страхотна музика“, каза кметът на Враца Калин Каменов. 
Рони Ромеро разказа, че българската публика е една от най-добрите в целия свят. Той заяви, че винаги се радва на топло посрещане, когато излиза на родна сцена, и благодари на управниците, че правят възможно жителите на малките населени места да се насладят на това. 
„Първите ми впечатления от Враца са страхотни. Планината е наистина много красива, а природата ми напомня на родината ми Чили“, каза Рони Ромеро минути след пристигането си в града. 
Той сподели, че е фен на българската кухня и разбира се – на питиетата. Кметът на Враца го зарадва с бутилки от традиционните за нашия край вино и ракия от сорта Врачанска теменуга, както и картина на Врачанския Балкан.
Грандиозният концерт по случай откриването на 134-тото издание на традиционния есенен панаир ще започне в 20 часа, като входът е свободен.
 
14.09.2023, 16:15 часа
2325 2
Коментари

Реалист

14.09.2023, 20:28 часа
Защо ли публикувате коментари на невежи невежества като Въпросителен :) ? Браво на Каменов! Няма ли сме такъв КМЕТ, да е жив и здрав и успех на изборите!

Въпросителен

14.09.2023, 17:00 часа
Кой е тоя бако?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha