Само за ценители! Култови банди забиват на младежкия фестивал "Рок до края на света" във Враца

Само за ценители! Култови банди забиват на младежкия фестивал "Рок до края на света" във Враца Тежка музика ще огласи Младежкия дом във Враца, научи агенция BulNews. Институцията ще бъде домакин на XIV издание на младежкия фестивал „Рок до края на света“. 
Събитието ще се проведе на 16 декември, от 17.30 часа. И тази година на една сцена ще излязат някои от най-добрите родни младежки рок банди. Някои от тях са местни, а останалите са от други населени места. Ето и кои са те:
Враца е представена от 4 групи. Своят дебют на сцената на Младежки дом ще направят Anxiety. Любителите на стила „трапезен пънк“ пък ще могат да чуят „Бирен ден“. Infernal Creatures ще свирят в стил блек метъл. Последната врачанска група, която ще вземе участие на сцената на Младежки дом, пък е Mass Confusion.
Софийската банда Time Jugglers ще забие алтърнатив метъл пред врачанската публика. Пловдивчаните от DeatMag, които са една от най-актуалните младежки рок банди и са популярни от участието си в България търси талант, също ще взривят сцената.
Хедлайнерът на фестивала е от Шумен. Групата носи името  Poetsky, а нео метълът, който изпълняват е олицетворение на младежкия дух и борбеност. С визията и енергията си от сцената, те ще накарат публиката да подскача и куфее с тях. 
 
13.12.2023, 08:50 часа
1178 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha