Наглост без граници! Тарикат с лъскаво "Порше" вбеси врачани с уменията си зад волана /снимки/

Наглост без граници! Тарикат с лъскаво "Порше" вбеси врачани с уменията си зад волана /снимки/ Тарикат с лъскаво "Порше" вбеси врачани с уменията си зад волана, научи агенция BulNews.
Случаят е от снощи, пред един от хипермаркетите в града, а за него сигнализира възмутен местен жител на редакционния ни имейл. Наглец с лек автомобил "Порше" с регистрационен номер СВ 7766 ХА спрял колата си непосредствено пред входа на магазина. Тарикатското поведение на водача обаче не останало незабелязано от редовен наш читател и съвестен гражданин, който увековечил картинката в няколко снимки.
Може би шофьорът съвсем опразнил джобовете си покрай закупуването на скъпарското возило и бързал, за да не изпусне някоя промоция в магазина, или пък възможностите зад волана му се простират дотолкова, че да не може да паркира колата в една от разчертаните за това клетки.
Каквато и да е причината за спрения по този начин автомобил обаче тя не го оправдава. Зарязана по този начин, колата пречи за нормалното преминаване на останалите возила и създава неудобства за всички участници в движението. Тарикатът обаче явно е над нещата и не е помислил чак толкова...
18.09.2023, 08:53 часа
8060 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha