Шампионска лига! Екипът на BulNews получи подарък чисто нова „Бяла стрела“ /снимки/

Шампионска лига! Екипът на BulNews получи подарък чисто нова „Бяла стрела“ /снимки/ Екипът на агенция BulNews получи като подарък чисто нов лек автомобил „КИА“ Рио, модел 2023 г..
В понеделник собственикът на информационния звяр изненада колектива с придобивката, която наследява прякора „Бялата стрела“ от предишната служебна кола.
Автомобилът е просторен, бърз, със забелязващ се дизайн и куп екстри, които позволяват да бъде прегазен всеки мижав конкурент.
Така репортерите на медията със сигурност ще продължат да пристигат първи на горещите точки в Северозапада и да поднасят точна и изпреварваща информация на хилядите си читатели.
И тя, както предишната кола, по време на извънредна ситуация ще придобива специален статут - ще минава на червено, ще влиза в забранени улици и ще спира където трябва.
По традиция тази „Бяла стрела“ има дизайна и тя да се превърне в най-сниманата кола във Враца. Нека фотографчетата от местната ЛГБТ общност да вадят телефоните и да започнат да показват своите симпатии към нея толкова упорито, колкото го правеха и към старата служебна кола. В края на годината ще направим албум с най-добрите фотоси, а авторите им ще бъдат обявявани за истински членове на розовото общество.
През това време екипът на BulNews ще достига до новините с най-новия модел „КИА“ Рио с една единствена цел - да информира своята аудитория за новините около нас.
19.09.2023, 08:50 часа
5260 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha