Екшън в Северозапада! Младеж заплаши свой съселянин, че ще му запали къщата

Екшън в Северозапада! Младеж заплаши свой съселянин, че ще му запали къщата Задържаха двама младежи в Монтанско, единия заплашил съселянин, че ще му запали къщата, съобщиха от МВР.
Случаят е от вчера в Замфирово. В 15.42 часа в районното управление на Берковица постъпил сигнал от жител на селото. Той съобщил, че местен 23-годишен младеж се е заканил на свой 42-годишен съселянин, че ще запали къщата и имота му. 
След сигнала незабавно е била сформирана оперативно-следствена група, която посетила къщата на 23-годишния. На място са извършени неотложни процесуално- следствени действия - разпити на свидетели, претърсвания и изземвания в жилището и прилежащи стопански постройки в селото, както и в товарен автомобил "Газ 66", собственост и ползван от 23-годишния. От товарния автомобил е иззет пистолет "Зораки", регистриран и ползван от младежа, като се изяснява дали е законно притежаван. 
С полицейска заповед на 23-годишният и неговия брат на 27 г., е наложено задържане до 24 часа по Закона за МВР в арестните помещения на районното управление в Берковица. 
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 320 а от НК.

*Снимката е илюстративна
20.09.2023, 10:18 часа
8599 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha