Ново ВИДЕО! Вижте как върви строежа на скоростния път между Ребърково и Новачене

Ново ВИДЕО!  Вижте как върви строежа на скоростния път между Ребърково и Новачене Ново видео с дрон показва напредъка по строежа на скоростния път между Видин и Ботевград, в участъка между Ребърково и Новачене, научи BulNews.bg. 
Кадрите са направени вчера. Те показват напредъка по трасето от международен път Е-79, откакто те бе затворено за движение през юни. Вижда се, че на места настилката вече е положена, но и много други, на които работата е все още в начален етап. 
Кадрите показват също и изградени тръби за тунели, където пътят ще минава под земята.
Срокът за пускане на отсечката е декември тази година. С развалянето на времето обаче не се знае дали работниците ще успеят да поддържат темпото. 
Тепърва ще стане ясно дали обещаните срокове ще бъдат спазени или прогнозата до края на годината жителите на Северозапада да имат път поне от Мездра до Ботевград не е прекалено оптимистична.

22.09.2023, 15:20 часа
8971 4
Коментари

23.09.2023, 12:33 часа
Най-притеснителното на видеото е че се потвърждава впечатлението на много хора,че нямат идея какво правят около Люти дол,а след него, дори не правят нищо-по същата причина! Това нещо няма да стане и след 10 години!С 1/3пари и без прокуратура-толкова!

23.09.2023, 12:27 часа
Предполагах че в проява на здрав разум,ще ровят нещо,което да оправдава кражбите,но ще съхранят стария път Мездра-Ребърково,та през Декември да го пуснат и ние да въздъхнем с облекчение че не караме вече по кози пътеки.Да, ама не! Ботевградчани са ОК

1

23.09.2023, 11:22 часа
По цел ден ни заливат с реклами на нови коли и електромобили, а на тия пътища би трябвало да рекламират каруци и коне, и да ни плащат вредни, а не да искат винетки.

1

23.09.2023, 11:21 часа
Тва е абсурд да го направят до декември. В България когато влак мине 80км/ч е скоростен влак, а когато има път с две ленти и няма ограничение 40км/ч, край което да стои кат да храни държавата, е скоростен път.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha