Смях в Северозапада! Сватбари се изтърсиха по задници от джип в Галиче /видео/

Смях в Северозапада! Сватбари се изтърсиха по задници от джип в Галиче /видео/ Сватбари се изтърсиха по задници от джип във Врачанко, научи агенция BulNews.
За куриозната ситуация стана ясно от видео, качено в социалната мрежа.
Жител на Галиче е качил клип с джип със сватбари. На кадрите се вижда, че возилото е пълно с превъзбудени млади хора, които крещят и свиркат с усти от радост, чакайки то да потегли. Шофьорът на джипа обаче, най-вероятно също под висок адреналин от празника, забравил, че освен на седалките, отзад стърчат прави още няколко души и тръгва, подавайки рязко газ. Когато автомобилът потегля, от него по задници, изпадат двама мъже. За щастие никой от тях не е сериозно пострадал и купонът продължил.
Веднага след като бе качено, видеото предизвика вълна от коментари и сълзи от смях. 
„Докато се занимавате с глупости като кандидат-кмет на София и медийна свобода, в любимото ми село Галиче вдигат сватби за чудо и приказ“, пише в поста си мъжът, споделил клипа.
„Положението в България в 18 секунди“, „Щом няма бой и кръв, това не е никаква традиционна северозападна сватба, си мисля аз“, „Ето на такава сватба ми се ходи“, „Няма страшно, ако са под "упойка"“, гласят някои от другите коментари.                                            
26.09.2023, 09:18 часа
17976 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha