Четирима спукаха от бой мъж във Видин, случайни минувачи го намерили да лежи безпомощен под дърво

Четирима спукаха от бой мъж във Видин, случайни минувачи го намерили да лежи безпомощен под дърво Лекари от видинската болница се борят за живота на пребит мъж, съобщиха от МВР в областния град.
Случаят е от 30 септември. В 14.40 часа на тел. 112 постъпил сигнал за установен в безпомощно състояние 37-годишен жител на Динково. Подателят на съобщението заявил, че мъжът се намира под дърво на кръстовище в селото.
Малко след сигнала на мястото пристигнал екип спешни медици, които транспортирали с линейка мъжа до видинската болница и го настанили за лечение - с опасност за живота. 
В хода на предприетото разследване криминалистите изяснили, че на пострадалия е нанесен побой. 
По случая били задържани двама пълнолетни местни жители,  на други двама – непълнолетни, била предоставена полицейска закрила по Наредба I-51.  След доклад в Районна прокуратура – Видин на 1 октомври двама от тях - 19-годишен и 16-годишно момче, били привлечени в качеството на обвиняеми. С прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа и приведени в следствения арест. 
Работата по разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс.

*Снимката е илюстративна
02.10.2023, 12:18 часа
8557 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha