Черна неделя! Почина момичето, което скочи от кола в движение по пътя за Леденика /снимки/

Черна неделя! Почина момичето, което скочи от кола в движение по пътя за Леденика /снимки/ Починало е момичето, което снощи скочи от кола по време на движение, научи първо репортер на агенция BulNews.
Около 5 сутринта то е загубило битката за живота си в реанимацията на врачанската болница.
За необичайния пътен инцидент медията ни съобщи още сутринта:

Опасен инцидент! 18-годишна скочи в движение от кола във Врачанско, с опасност за живота е

Проучване на медията ни установи, че най-вероятно става въпрос за нещастен случай. Приятелки на загиналата 18- годишна жена твърдят, че тя е била доста страхлива и не вярват да е скочила от леката кола по време на движение. По-скоро те предполагат, че тя е отворила вратата на колата, за да уплаши шофьора и сигурно е загубила равновесие, след което е паднала на асфалта.
По неофициална информация случката е станала на права отсечка в района на Трудовашката чешма.
Любопитното е, че другото 14-годишно момиче, което е била част от компанията в автомобила, е заснела с телефона си последните мигове, преди да стане нещастието. Детето искало да документира безумното каране на младежа от село Костелево и не е очаквало да се случи толкова тежък инцидент.
На този етап е ясно, че всичките четирима души в леката кола са само приятели и нямат други взаимоотношения.
Пътят за Леденика пази доказателства, че по това трасе шофьори редовно демонстрират уменията си да палят гуми и нищо чудно снощната компания да е била в този район именно по тази причина.
08.10.2023, 13:45 часа
47085 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha