Вкусно и здравословно! Салатен бар „Витамина“ е най-новият партньор на FoodboX

Вкусно и здравословно! Салатен бар „Витамина“ е най-новият партньор на FoodboX Салатен бар „Витамина“ във Враца е най-новият партньор на лидера в доставката на храна за дома и офиса FoodboX, научи агенция BulNews. 
Мястото е една от топ локациите в града за привържениците на здравословния начин на живот. Там можете да намерите разнообразни вкусни и полезни предложения, с които да поддържате фигурата и тялото си във форма. 
Бар „Витамина“ предлага богат асортимент от класически салати, както и такива по собствени рецепти, а клиентите могат да си сглобят и по свой вкус, като изберат сами продуктите. По този начин имате пълна гаранция, че ще останете сити и доволни. 
Освен свежи салати, бар „Витамина“ предлага и зеленчуци на пара, които също можете да овкусите според собствените си предпочитания. Всеки ден майсторите готвачи приготвят и различни вкусни зеленчукови крем супи. 
Ако търсите пък нещо по-питателно – салатен бар „Витамина“ има решение. Можете да опитате техните вкусни бургери, които отново имате възможност да промените, както Ви харесва. 
Помислено е и за следобедната закуска на клиентите. Всеки ден заведението предлага различни десерти, които ще подсладят деня Ви и ще Ви дадат сила и тонус, без угризения.
Салатен бар „Витамина“ се намира в центъра на Враца, срещу Сувенирната палата и работи от понеделник до събота. Ако нямате възможност да ги посетите на място, винаги можете да се доверите на FoodboX. Куриерите на фирмата ще доставят бързо вкусните и полезни изкушения до вратата на Вашия дом или офис.
09.10.2023, 10:45 часа
5230 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha