Само в BulNews! Вижте кой е шофирал колата, от която скочи Гери от Враца /снимка/

Само в BulNews! Вижте кой е шофирал колата, от която скочи Гери от Враца /снимка/ Малко след като ученичката Гергана Тодорова почина при нелеп инцидент край Враца, стана ясно кой е седял зад волана на лекия автомобил „Фолксваген Голф“ – 19-годишният Димитър Димитров. След кратко разследване, агенция BulNews се сдоби и с първа снимка на младежа, от чиято кола е скочила или паднала по непредпазливост 18-годишната девойка.

Опасен инцидент! 18-годишна скочи в движение от кола във Врачанско, с опасност за живота е

Черна неделя! Почина момичето, което скочи от кола в движение по пътя за Леденика /снимки/

Димитър е от Косталево и отскоро живее в София. Завършил е гимназия през месец май, а от тази есен учи в столицата и е студент в първи курс.
Жители на родното му село споделят, че младежът е израснал в нормално семейство и е добре възпитан и гледан. По неофициална информация, наскоро бащата на Митко, както го наричат неговите близки и приятели, починал, като грижите по него останали само за неговата майка. Познати на семейството коментират, че макар вече да живее в София, при всяка възможност 19-годишният студент се прибира в Косталево, за да не оставя за дълго майка си сама.
В трагичната нощ именно с колата на Димитър се возели всички младежи, прибиращи се от „Леденика“, а той въртял волана.
Малко след смъртта на Гери, изплуваха видеа, заснети в нощта срещу неделя от 14-годишно момиче, возещо вдясно на задната седалка. На клиповете, които медията ни вчера сподели, се чува, че Гергана се моли да се приберат живи и здрави и почти през сълзи заявява, че няма да кара шофьорските курсове, защото изпитва страх.

Чуйте последните думи на Гери от Враца: „Моля се на Господ да се приберем живи и здрави /ексклузивно видео/

След злощастния инцидент познати започнаха да коментират, че Митко е любител на адреналина и високите скорости и за тях не е изненада, че е карал рисково по планинския път, който е пълен с опасни завои. Хората обаче недоумяват защо, след като Гери неведнъж е молела да намали, той не го е правил. Запознати смятат, че в конкретния случай Димитър е искал да впечатли момичетата, които е возил, с уменията си зад волана, и не е мислил, че Гери би могла наистина да отвори вратата на автомобила, още повече краят на това да бъде фатален.
За всички обаче е ясно едно - ако Митко е бил намалил скоростта, 18-годишното момиче сега щеше да е живо…
11.10.2023, 08:50 часа
21921 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha