Няма край! Шофьор подкара колата си в насрещното във Враца, хората се хванаха за главите /видео/

Няма край! Шофьор подкара колата си в насрещното във Враца, хората се хванаха за главите /видео/ Поредният нагъл шофьор смая врачани с глупостта си зад волана, научи агенция BulNews.
За случая, който е от вчера, стана ясно от пост в една от групите във фейсбук. Пламен Кирилов е заснел видео, на което се вижда лек автомобил „Пежо“ с врачанска регистрация. От кадрите става ясно, че шофьорът на колата влиза в лентата за насрещно движение покрай алеите на „Дунав“, които са еднопосочни. Освен, че е погазил грубо Закона с това си действие, водачът кара и със скорост по-висока от тази, която паветата в района позволяват.
На видеото се вижда, че макар в нарушение, шофьорът подава ляв мигач, за да завие за една от преките на блоковете, което породи неистови подигравки под поста.
Хората неудомяват докъде се простира врачанската простотия и наглост.
Истината е, че освен комична, ситуацията е и много опасна. Както казахме по-горе, районът е с две платна, в които движението се извършва само в едната посока. В случай, че срещу нарушителят е идвала друга кола, движеща се скорост като неговата, е могло да се стигне до сериозен инцидент, тъй като вдясно винаги има наспирали автомобили и дори да искат, шофьорите няма как и накъде да избегнат евентуален удар.
Видео вижте ТУК.
12.10.2023, 08:40 часа
2695 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha