Див екшън в Северозапада! Две фамилии се млатиха до кръв на тържество във Видинско, полицията нищи случая

Див екшън в Северозапада! Две фамилии се млатиха до кръв на тържество във Видинско, полицията нищи случая Полицията нищи случай на побой между две фамилии във видинско село, съобщиха от МВР.
Случаят е от тази нощ. Сигнал за него бил подаден в 00.46 часа на тел.112. Обадилият се съобщил за сбиване в центъра на Арчар. Към мястото незабавно били насочени полицейски екипи. 
На кръстовище в селото униформените установили лек автомобил „Ауди“ със счупени стъкла, а на около 200 метра от него – 3-ма мъже с наранявания по крайниците. 
Екип на Спешното транспортирал пострадалите във видинската болница. Лекарите констатирали повърхностни порезни рани по горните им крайници и след оказана медицинска помощ ги освободили. 
В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия било изяснено, че по време на частно тържество между две групи от гостите – местни жители, възникнало спречкване, което прераснало в отправяне на заплахи и саморазправа с предмети, и преследване с автомобил. 
Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство за хулиганство – престъпление по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

*Снимката е илюстративна
12.10.2023, 11:17 часа
6466 1
Коментари

Ром от Лом

12.10.2023, 14:17 часа
Циганска работа.........
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha