Само в BulNews! Вижте кой е дрогираният бакшиш на „Престиж“, който разкарва наркотици из Враца /снимка/

Само в BulNews! Вижте кой е дрогираният бакшиш на „Престиж“, който разкарва наркотици из Враца /снимка/ Вече е ясно кой е таксиметровият шофьор на „Престиж“, който в петък вечерта бе заловен да кара дрогиран кола, пълна с наркотици.
За тежкия криминален случай съобщи само агенция BulNews, докато останалите медии от „Храма на обречените“ се задоволиха да цитират като папагали бюлетина на МВР.

Само в BulNews! Хванаха такси на „Престиж“ да кара наркотици из Враца, шофьорът бил дрогиран /снимки/

Разследване на медията ни установи, че издънилият се е Славей Наков.
41-годишният мъж е от Враца и живее в кв. Кулата.
След задържането му криминалистите са се усъмнили, че шофьорската му книжка е получена заради предоставена от него фалшива диплома за завършено основно образование. Това проличало по време на разпитите, когато се оказало, че арестуваният е неграмотен. По тази причина сега МВР ще провери дали документът е действителен или става въпрос за купено удостоверение.
На снимките от акцията срещу таксито-трафикант на „Престиж“ ясно се вижда, че стикерът с разрешителното за таксиметрова дейност е от 2020 г. Това означава, че от 2 години колата работи незаконно и никой контролен орган не е видял това. Хайде, бе!
В редакцията на агенция BulNews има множество сигнали за това, че близо 30% от таксиметровите коли на „Престиж“ са нередовни. Според хора от бранша, това се знае както от контролните органи в общината, така и от ДАИ. Въпреки това тези таксита продължават да возят хора в нарушение на всички закони. Въпросът на въпросите е кои служители забогатяват незаконно за сметка на бюджета на общината и застрашават безопасността на клиентите на посочената фирма.
Медията ни ще постави под специален мониторинг такситата на „Престиж“ и при установени нередности ще публикува имената на длъжностните лица от общината и ДАИ, които си затварят очите за това. Няма да има нужда да пишем защо го правят – читателят е умен…
15.10.2023, 09:15 часа
11204 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha