Само в BulNews! Нови рокади в полицията във Враца, знаково ченге напуска системата на МВР

Само в BulNews! Нови рокади в полицията във Враца, знаково ченге напуска системата на МВР Продължават рокадите в структурата на областната дирекция на полицията във Враца, научи първо агенция BulNews.
Още с назначаването на новия шеф Красимир Йончев стана ясно, че се подготвят промени заради летаргията, в която бяха изпаднали някои служители. Отделно през последните години са били взети някои странни кадрови решения и е дошло времето професионализмът да бъде водещ в работата на полицаите.
По тази причина вчера директорът е поправил някои грешни назначения. 
Дългогодишният служител Силвия Берчева вече е назначена за началник на сектор „Криминален“ в районното управление.
Доказаният професионалист и любимец на местните журналисти Янко Харалампиев от вторник става началник на сектор „Охранителна полиция“ в районното управление.
Интересни неща обаче се случват край голямата река.
Още с идването на Красимир Йончев начело на ОД МВР медията ни писа, че тихият бял Дунав се вълнува и това явно е била добра констатация. Съвсем очаквано началникът на полицейското управление в АЕЦ „Козлодуй“ Атанас Петков е подал заявление за напускане на системата. Това е служителят, който през изминалите години най-много парадираше с връзките си с предишните главен секретар и министър. Това е служителят, който е неприлично близък със собственика на „Екофрут“ и зарежда колите си във ведомствената бензиностанция на транспортната фирма. Това е служителят, който обгрижваше някои от дамите сред своите подчинени във Враца и в същото време унижаваше мъжете им. Това е служителят, който при един предишен директор си позволяваше да се меси в кариерното развитие на служители на МВР.
Затова не вярваме, че някой ще пророни дори сълза за този негодник.
Агенция BulNews знае какви са неговите планове и се надява той най-после да получи покой и да миряса. Ние оставаме на своя пост и при необходимост ще огласим евентуалните му нови простотии. За такива прошка няма!
18.10.2023, 10:27 часа
13014 4
Коментари

до Флорката

19.10.2023, 22:06 часа
Специално в КАТ нямаше сексуален тормоз от него, защото "леките" служителки му се натискаха сами. Сега, същите лелки продължават с пълна пара подвизите, само че с други мераклии. В този бардак поимва курви!

Флорката

19.10.2023, 09:24 часа
ЗА АТАНАС ПЕТКОВ ИМА СИГНАЛИ ЗА СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ НАД КОЛЕЖКИ ОТ КАТ ВРАЦА. НЕГОВАТА СЪПРУГА ЗНАЕ ЛИ КАКЪВ СЕКСУАЛЕН МАНЯК Е.

Гриша Василев

19.10.2023, 07:05 часа
Статията си е точна, Атанас лупа колежката .уволни краси старшината и пак лупа колежката. Атанас и краси се биха и пак лупа колежката.

Сеирджия

18.10.2023, 17:33 часа
Лелееее, прибиванье!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha