„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца проведе официална церемония „Рязане на лента“

„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца проведе официална церемония „Рязане на лента“ На 17 октомври от 11.30 часа в Мездра се проведе официална церемония „Рязане на лента“. Събитието бе организирано от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца, в рамките на проект № BG16M1OP002-1.016-0002 „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Кохезионния фонд на ЕС и националния бюджет чрез Оперативна програма  „Околна среда“ 2014-2020г. 
Проектът е на обща стойност 56 928 620,05 лв.
На мероприятието присъстваха областният управител на област Враца Надя Донкинска, Владимир Бибов – член на управителния съвет на „Български ВиК холдинг“ ЕАД, представители на общините Мездра и Бяла Слатина, изпълнители на строителните обекти по проекта, гости, медии.
По време на събитието бяха представени изпълнените по проекта дейности и постигнатите резултати.
Реализацията на проекта цели намаляване на здравния риск за населението, подобряване качеството на живот и повишаване нивото на предоставяните ВиК услуги. Чрез развитие на ВиК инфраструктурата ще се постигне съответствие с европейското и национално законодателство в сектора.
18.10.2023, 16:12 часа
1367 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha