От последните минути! Тежка верижна катастрофа на натоварен булевард във Враца, движението е затруднено /снимки/

От последните минути! Тежка верижна катастрофа на натоварен булевард във Враца, движението е затруднено /снимки/ Тежка верижна катастрофа е станала във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Зрелищният пътен инцидент е станал преди минути, на бул. „Васил Кънчов“.
Водачът на ТИР с варненска регистрация, който се движил в посока светофарите на автогарата, подал мигач, за да завие вляво по улица ул. „Козлодуйски бряг“ към Митницата. В същото време зад камиона се движело служебен „Сеат“ на "Ауто Плюс", зад волана на което седяла млада жена. По нейни думи зад нея пътувало „Ауди“, като шофьорът му я изпреварвал неправилно отдясно. Водачът на ТИР-а видял случващото се зад него, като в същото време, срещу него се движел софийски „Голф“. За да не се удари челно в ТИР-а, шофьорът на „Фолксваген“-а навил волана наляво и последвал челен удар в „Сеат“-а и „Ауди“-то.
За щастие вследствие на инцидента няма сериозно пострадали хора. Всички возила, участващи в катастрофата, са управлявани от мъже, с изключение на служебния „Сеат“.
След зрелищната катастрофа на мястото пристигнаха 2 екипа на пожарната, 2 линейки и 3 патрула на полицията. 
В момента униформените регулират движението в района, тъй като то е изключително затруднено заради ударилите се автомобили.
19.10.2023, 14:02 часа
11529 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha