Депутатът Цветан Енчев подкрепи инж. Десислава Тодорова на предизборна среща с жителите на Борован /снимки/

Депутатът Цветан Енчев подкрепи инж. Десислава Тодорова на предизборна среща с жителите на Борован /снимки/ Подкрепа от депутата Цветан Енчев получи инж. Десислава Теодора - кандидат за кмет на община Борован, на предизборна среща с жителите селото.
Пред тях Тодорова представи своята кандидатура за четвърти мандат за кмет на община Борован. Десислава Тодорова направен кратък анализ на постиженията и резултатите си като кмет, управлявал община Борован в продължение на 12 години. Припомнени за предизвикателствата и трудностите стояли пред нея в началото на първият и мандат, както и през трите и мандата на управление.
Освен своята кандидатурата тя представи и кандидатите й за кметове на кметства, личности, с които тя желае да работи в следващият си мандат.
Представена беше и листата й и за общински съветници, състояща са от представители на всички села от община Борован, хора със различни професии и умения, хора от всички слоеве на обществото.   
Цветан Енчев призова жителите на Борован да подкрепят Десислава Тодорова, тъй като за него това е правилният човек за кмет на Общината. За него тя се е доказала като отличен управник, осигурила и инвестирала над 42 милиона лева в Борован. Нейните постижения са видими и на лице, постижения с цената на много труд, усилия и работа, както от нейна страна, така и от страна на екипа и администрацията, с която тя работила през годините.
За да се продължи започнатото, за да не спира развитието и просперитета на общината, на 29 октомври всички да излязат и да гласуват с №68 в интегралната бюлетина за Десислава Тодорова за кмет на община Борован, за кметове на кметства и за листата й за общински съветници. 
За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи самодеен състав към НЧ „Цани Иванов 1907“ Борован, Ансамбъл „Мездра“ и Цветан Иванов Близнашки, фолклорен изпълнител, финалист от Пирин „Фолк “2022 г.

Гласувайте на 29 октомври с №: 
  68 в бюлетината за кмет на общината!
  68 в бюлетината кмет на кметство!
  68 бюлетина за листа за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
21.10.2023, 21:38 часа
1472 0