Играта загрубя! Момчил Младенов заплашва свой опонент заради коментари, издирва го из Враца /Доказателства/

Играта загрубя! Момчил Младенов заплашва свой опонент заради коментари, издирва го из Враца /Доказателства/ Кандидатът за общински съветник във Враца Момчил Младенов загуби контрол над емоциите си и започна да раздава заплахи, видя репортер на агенция BulNews.
Вчера в групата във фейсбук „Враца-кажи на кмет и община“ Николай Маринов качи скрийншот на своя кореспонденция с проваления кандидат за кмет и член на листата на ВМРО. От нея става ясно, че бившият общински съветник брутално го заплашва, че знае къде живее. Нещо повече - той му заповядва повече да не коментира неговите публикации, които най-често са свързани с предизборната кампания /виж факсимилетата/. 
Ставащото е стряскащо!
В обществото Момчил Младенов старателно изгражда образа на толерантен човек, успешен бизнесмен и опитен политик. През изминалите години той скачаше в общинския съвет като гладен помияр срещу всяко предложение на кмета Калин Каменов. В момента Момчил Младенов е острието на кампанията на ВМРО и ежедневно залива социалната мрежа с помия за личността на градоначалника.
И какво се оказа накрая?!
Момчил Младенов не може да търпи чуждо мнение, което е различно от неговото. И тъй като няма налични умствени ресурси да обори опонентите си, той прибягва до силови методи. Що за политик трябва да си, за да отделиш от ценното си време през изборния период, за да започнеш да проучваш къде живее този, който не е съгласен с теб?! Това означава упорито да разпитваш за него, да се срещаш с хора, които го познават и накрая директно да го заплашиш да спре да те коментира, защото знаеш къде живее.
И какво от това?!
Ще му запалиш вратата на жилището ли? Ще му запалиш колата? Ще му изпратиш биячи да го вразумят?
Май ще се окаже, че Момчил Младенов гребе с пълни шепи от порочния опит на мутрите, които тази година намериха място в листите за общински съветници или открито подкрепят опозиционните кандидати.
Нищо чудно след тези избори да се роди нов прякор във Враца.
Момчил Младенов вече ще е известен като Мутрагеньо!
Честито на симпатизантите на ВМРО!

Гласуването за мутри и провалени политици е престъпление!
26.10.2023, 09:54 часа
5479 2
Коментари

от всякаде мирише

27.10.2023, 08:07 часа
който и да хванеш все мирише покрай него дали кмета дали новите звезди всичко е ,,КражБа колко мое,, и сглобката си работи навсякаде

3210

26.10.2023, 12:02 часа
Всеки който използва услугите на М.М. в политиката е обречен! Какав е приносът му като общински съветник от БСП за партията, която представляваше? Никакъв!!! Това го очаква и Кр.Богданов като коалиционен съдружник! Младенов представлява само себе си!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha