Само в BulNews! Вижте кой е пропадналият елемент, заловен мъртвопиян и дрогиран във Враца /снимки/

Само в BulNews! Вижте кой е пропадналият елемент, заловен мъртвопиян и дрогиран във Враца /снимки/ Малко, след като от полицията във Враца съобщиха за хванат пиян и надрусан мъж в града, агенция BulNews узна кой е той.
След кратко разследване стана ясно, че джигитът, заловен неадекватен зад волана, е Димитър Русинчовски.
Припомняме, че случаят е от 25 октомври, а за него писа медията ни.

Опасен коктейл! Спипаха мъж да кара надрусан с кокаин и с над 3 промила алкохол във Враца

Около 20 часа униформени спрели за проверка лек автомобил „Алфа Ромео“. Зад волана на колата седял 41-годишният Митко Русинчовски.
Извършената проверка за употреба за алкохол и наркотици показала, че шофьорът е под влиянието и на двете - отчетена е концентрация от 3.11 промила, както и положителен резултат за кокаин. 
Димитър Русинчовски е син на покойния бивш директор на легендарната търговска верига от близкото минало „Минералсувенир“ и данъчен служител Валери Русинчовски.
Бащината къща на Митко, както е познат сред близки и приятели, се намираше в центъра на Враца, срещу „Мъжка мода“, където бе вдигнат нов блок, който се превърна в една от перлите на града под Околчица.
Димитър Русинчовски не за първи път влиза в криминалните хроники и е добре познат на местната полиция. В града е известен с това, че редовно злоупотребява с алкохол и почти постоянно приема наркотици. Врачани знаят, че Митко е проблемен човек и точно заради това не са изненадани от поредното показване на Закона от негова страна.
27.10.2023, 08:50 часа
14598 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha