"Бдин" /Видин/ взе точка в Плевен

"Бдин" /Видин/ взе точка в Плевен "Спартак" /Плевен/ и "Бдин" /Видин/ завършиха наравно 0:0 в среща от 15-ия кръг на Втора футболна лига. Гостите от Видин играха близо половин час с човек по-малко.
Старши-треньорът на "Бдин" заложи в атаката на Радослав Захариев и Цветомир Тодоров, но на почивката замени Захариев с Тома Ушагелов.
В рамките на 8 минути - между 58-ата и 66-ата, Георги Иванов получи два жълти картона и остави отбора си с човек по-малко. Желев реагира веднага и заздрави защитната линия на отбора си. От резервната скамейка влязоха Георги Станимиров и Ивайло Иванов на мястото на Айтов и Николай Цветков. По-късно в игра се появи и опитният Александър Соколов, който замени Винисиус Белоти. В 90-ата минута още един защитник подсили отбраната на "Бдин" - Даниел Стоянов смени Цветомир Тодоров. Рокадите дадоха резултат, бдинци удържаха нулевото равенство и спечелиха ценна точка като гости.
В следващия кръг момчетата на Живко Желев приемат шампиона от миналия сезон - дубъла на ЦСКА 1948. Мачът е в петък, 3 ноември, от 14:30 часа на стадион "Георги Бенковски".
28.10.2023, 21:42 часа
687 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha