Ексклузивно в BulNews! Кандидат-кметичка от ПП във Врачанско се раздава във филм за възрастни, справя се впечатляващо /видео 18+/

Ексклузивно в BulNews! Кандидат-кметичка от ПП във Врачанско се раздава във филм за възрастни, справя се впечатляващо /видео 18+/ Само ден, след приключването на предизборната кампания, в интернет се появи видео с участието на кандидат за кмет във Врачанско, издигнат от ПП.
Порно клипът е качен в платформа, в която има специален раздел за България.
Главният герой във филма за възрастни е Ивелина Стоянова, популярна в социалните мрежи като Iva Moto. По време на предизборната кампания стана ясно, че 23-годишната красавица е звезда в TikTok, където трупа много почитатели.
Оказа се, че освен в социалната мрежа, атрактивната кандидат-кметичка е звезда и в сайтовете, които предлагат домашно порно. В изборите тя претърпя неуспех и не спечели във врачанското село Горно Пещене, но истината за нейните способности май ще се окаже друга. Очевидно силата на прохождащата в политиката млада жена не е в участията й в допитването до народа, а в неговото задоволяване с всички сили и средства.
В порно клипа Ива Мото се раздава като опитна актриса, която не търпи компромиси в своята работа. Девойката изпълнява всички указания на режисьора, който в случая е и потребител на нейните умения. Хубавото е, че кандидат-кметичката от ПП не се срамува да демонстрира своите орални и вагинални умения, като смело позира с лицето си. Човек би си помислил, че е роднина на Лена и Кирчо от онази история с парапета.
В специализирания сайт за българско порно не пише кой е заснел клипа, но очевидно е опитен в тази приятна дейност. Насоките, които той дава по време на секса с Ива Мото, могат да бъдат използвани като учебно помагало от начинаещи ездачи.
Мотото на кампанията на ПП във Врачанско беше "За открито управление"! Очевидно областното ръководство е положило достатъчно усилия, за да открие най-талантливите личности, които могат да вдъхнат живот на тези думи. Това порно показва, че в партията се работи сериозно с младите хора и може да се разчита на тях да разчупят иначе сухата предизборна риторика.
Можете да видите скандалния клип тук. Предупреждаваме, че кадрите са 18+!
31.10.2023, 10:07 часа
21314 3
Коментари

Наркомана от карамел

31.10.2023, 21:40 часа
Като давате на говньовци дето ви снимат така ще става. На половината гъзарки от града тъпкачите имат клипове и се хвалят с тях. Въпрос на време е да ги качат някъде.

haha

31.10.2023, 12:58 часа
да беше метнала една 50ка и нямаше да се стигне до там като в други случай :D

Gunio

31.10.2023, 11:50 часа
Я не ви ли казах че ако ма не изберете ще го пуща? Мисла че ви дупредих!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha