Извънредно! Арестуваха цялата изборна комисия от Малорад, един от тях вече пее във Враца

Извънредно! Арестуваха цялата изборна комисия от Малорад, един от тях вече пее във Враца Цялата секционна избирателна комисия във врачанското село Малорад е арестувана, научи ексклузивно агенция BulNews.
Това се случва часове след избухването на невиждания скандал със злоупотреба в изборния ден. За това съобщиха всички уважавани медии в страната.

По изборите в Малорад: Вижте как членове на СИК дописват преференции в бюлетините /видео/

От ПП  бяха принудени да признаят, че председателят на комисията Моника Йорданова е тяхна номинация.
В късния следобед от прокуратурата във Враца съобщиха, че е образувано досъдебно производство за извършено престъпление против политическите права на гражданите по чл. 169 от НК. Наблюдаващият прокурор е дал конкретни указания на разследващия орган за събиране на доказателства във връзка с направена проверка на сигнал, постъпил от районното управление на МВР в Бяла Слатина.
В края на деня стана ясно, че цялата избирателна комисия е арестувана. Моника Йорданова и останалите са отведени в ареста в Бяла Слатина, а един от тях е докаран във Враца. По неофициална информация той е изпял цялата организация около документираната манипулация на бюлетините.
По повод това досъдебно производство утре сутринта прокуратурата във Враца дава извънредна пресконференция.
31.10.2023, 20:56 часа
9969 1
Коментари

Лена парапетната

31.10.2023, 22:59 часа
А Киро и Асен кога?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha