Борба безкрай! Състоянието на Калин от Враца се влоши, отново има нужда от помощ

Борба безкрай! Състоянието на Калин от Враца се влоши, отново има нужда от помощ Калин Иванов – момчето, което обедини Враца, отново има нужда от помощ, научи агенция BulNews. След успешната трансплантация, сега се появили нови усложнения, които налагат ново спешно лечение. Събраните до момента пари от благотворителната кампания в негова подкрепа вече са изчерпани и близките му отново се обръщат към добрите хора за съдействие в борбата за живот.
Припомняме, че младежът страдаше от тежка форма на левкемия. След месеци лечение, осъществено с подкрепата на цяла Враца и хора от цялата страна, животоспасяващата операция бе извършена през март и малко след това Калин се прибра у дома. 
През октомври обаче младежът се заразил с COVID и отново започнали проблемите. Последвала инфекция на кръвта и след поредна битка на живот и смърт дошъл поредния тежък удар – белодробна инфекция. 
Калин отново е в Турция, а сумата за лечението е непосилна за неговото семейство. Ето какво разказа майка му:
„Мислех и мечтаех, че кошмарите за нас свършиха и вече няма да се налага да пиша или ако се наложи ще е за хубаво, но съдбата има собствено мнение и ни е подготвила друго.
От 11.10.23 г. детето ми започна да се чувства зле и за доста кратко време стигна до състояние да не може дори да стане и да се движи. Това наложи спешното ни заминаване за Турция отново и от 12.10.23 г. сме в болницата. Бяха направени всички необходими изследвания и се установи ,че Калин има инфекция на кръвта, която се дължи на това, че се е заразил с ковид вирус.
Преминахме през доста тежък период състоянието му продължи да се влошава и това наложи преместването му в интензивно отделение. След 6 дни борба на живот и смърт, състоянието му беше стабилизирано и той беше върнат отново в отделението, където лечението по план продължи.
След ден-два съдбата ни поднесе поредния силен шамар и след повторни прегледи се установи, че Калин отново е направил тежка белодробна гъбична инфекция и белият му дроб е в доста лошо състояние. 
От днес му е назначено 15-дневно скъпо струващо лечение, което е около 120 000 турски лири или около 10 000 лв., плюс ежедневни разходи от около 2000 лв. за престой и останалата част от антибиотичното лечение. Досега успявахме да се справим със средствата, останали в сметката на Калин от трансплантацията, но вече започваме да усещаме затруднения и невъзможност да покриваме всички необходими плащания.
Обръщам се към Вас с молба отново да подкрепите детето ми и да му вдъхнете сили и кураж, че заедно ще успеем да се справим отново и сега и той ще живее“, завършва трогателния си разказ майката на Калин.
Врачани вече доказаха, че обединени могат да сътворяват чудеса. Нека отново подадем ръка и помогнем на младия мъж да оздравее. 
Можете да дарите средства на сметката на Калин: BG 49 STSA 9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF, с титуляр Калин Георгиев Иванов, както и в платформата на фондация „Павел Андреев“.
08.11.2023, 08:40 часа
11152 1
Коментари

A

08.11.2023, 18:56 часа
Има повече от 22 символа в Iban. Поправете го.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha