От последните минути! Кола се завъртя на пътя между Враца и Криводол, движението е затруднено /снимки/

От последните минути! Кола се завъртя на пътя между Враца и Криводол, движението е затруднено /снимки/ Кола катастрофира между Враца и Криводол, видя първо репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути. Врачански лек автомобил „Фиат Брава“ пътувал от областния град в посока Криводол. Колата била управлявана от младо момче от Галатин, когато срещу нея се задал автомобил, който летял с висока скорост. За да не се стигне до челен удар, младежът с „Фиат“-а кривнал волана, колата се завъртяла и се ударила встрани на пътя.
За щастие вследствие на инцидента няма пострадали хора. Катастрофата е на участък, на който често стават ПТП-та и е цяло чудо, че самокатастрофиралото возило не се е забило в друго возило.
Вследствие на инцидента по колата има сериозни материални щети. На мястото има екип на полицията, който регулира движението, което става на пропускателен принцип – първо в едната посока, след това в другата, което налага шофьорите да изчакват на място за малко.
Съветваме водачите да карат с повишено внимание в района, тъй като в момента там се излива проливен дъжд. Инцидентът е станал между два завоя, а колите влизат в тях с висока скорост, което може да доведе до следваща катастрофа.
08.11.2023, 12:09 часа
6113 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha