Разследват тежката катастрофа, при която загинаха Стефка Великова и двама волейболисти

Разследват тежката катастрофа, при която загинаха Стефка Великова и двама волейболисти На 11 ноември е образувано досъдебно производство под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч по повод тежката катастрофа, при която загинаха треньорът по волейбол Стефка Великова и двама волейболисти.
Около 15.45 часа на път II-35 (Ловеч-Плевен), при 31 км., при мокра и хлъзгава пътна настилка, 22-годишен водач на лек автомобил, движещ се в посока гр. Ловеч, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещия се в посока гр. Плевен автомобил, управляван от 50-годишен водач.
В резултат на катастрофата са починали водачът на удареният лек автомобил и двама пътници в него - на 24 и 59 години. Четвъртият пътник е откаран в тежко състояние в болница в Плевен.
Водачът на автомобила, причинил катастрофата, е прегледан в болницата в Ловеч и освободен, като му е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици, чиито резултати се очакват.
Извършен е оглед на местопроизшествието и предстои извършването на всички необходими действия по разследването за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента.
12.11.2023, 15:48 часа
1063 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha