Див екшън: Ченгета задържаха двойка от Враца, участвала в бой след купон във Вършец

Див екшън: Ченгета задържаха двойка от Враца, участвала в бой след купон във Вършец Прибраха на топло двойка от Враца, участвала в екшън след парти във Вършец, съобщиха от МВР в Монтана.
Случаят е от вчера. В 19.32 часа. в дежурната част на полицейското управление в Берковица постъпил сигнал за скандал. Обадилият се заявил, че устните свади прераснали в сбиване, а екшънът се разиграва в частен дом в местността „Редежо“ в кв. „Заножене“. 
Пристигналият на място полицейски автопатрул установил, че вследствие на удар със стъклена бутилка по главата е пострадал 61-годишен местен жител. По данни на извиканите на място служители от местния Филиал за спешна помощ, мъжът изпаднал в комоцио, като били налице и данни за счупена лицева кост. 
Като извършител на побоя служителите установили 42-годишен рецидивист от Враца, който гостувал на пострадалия заедно с 41-годишна жена, с която живеел на семейни начала. С полицейска заповед на 42-годишния е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. В хода на работата по изясняване на случая 41-годишната жена отказала да изпълни полицейско разпореждане, поради което тя също е задържана за срок от 24 часа по ЗМВР. 
По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК. 

*Снимката е илюстративна
13.11.2023, 11:45 часа
5148 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha