При спецакция: Ченгета намериха в Монтанско джип, обявен за издирване от ГДНП

При спецакция: Ченгета намериха в Монтанско джип, обявен за издирване от ГДНП Откриха в монтанско село джип, обявен за издирване от Главна дирекция „Национална полиция“, съобщиха от МВР.
Вчера на територията на област Монтана е била проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите райони. В хода на акцията са проверени 166 МПС, 324 човека, 33 лица от криминален контингент и 19 техни сборища, 8 търговски обекта, 5 питейни и увеселителни заведения, 5 автоморги, автосервизи и депа и толкова пункта за черни и цветни метали, 4 заложни къщи. Регистрирани са 13 престъпления, образувани са 2 досъдебни и 1 бързо производство. 
Съставени са 16 предупредителни протокола по ЗМВР и 2 акта за административни нарушения от други органи.
Едно лице е задържано по ЗМВР, издирен е и лек автомобил. Служители на Участък Вълчедръм са установили обявен за общодържавно издирване джип в село Златия. 
След получен сигнал униформените открили в дома на 68-годишен местен жител „Хюндай Санта Фе“. Джипът бил със софийска регистрация, собственост на лизингова компания. Справка показала, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване с телеграма на ГДНП от 31 октомври.

*Снимката е илюстративна
15.11.2023, 14:49 часа
1296 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha