Безумие! 17 линейки са били повикани на протеста пред Националния стадион в София снощи /снимки/

Безумие! 17 линейки са били повикани на протеста пред Националния стадион в София снощи /снимки/ 17 са линейките повикани на протеста пред Националния стадион в София снощи. Те са обработили раните на 24 пострадали на място. Част от хората са били хоспитализирани, други са освободени.
Една част от пострадалите при сблъсъците в София снощи са потърсили помощ сами. Те са посетили различни болнични заведения, за да им бъде указана помощ.
Най-честите оплаквания са били за счупени крайници, рани от различно естество, причинени от остри и твърди предмети, както и наранявания в следствие на побой. Много от оплакванията са на хора обилно напръскани със спрей в областта на очите. Има случай на баща и син, които са били със сериозни наранявания заради спрей.
Пострадал мъж е приет в „Пирогов’, на когото са направени 50 шева.
През спешното отделение на ВМА са преминали трима души, всички с наранявания на главата, един с наранявания на коляното, той е бил настанен в травматология. Двама човека са потърсили помощ в болница „Св. Анна”. Един човек е потърсил помощ в „ИСУЛ”, той е бил напръскан обилна със спрей.
17.11.2023, 09:09 часа
641 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha