Връх на наглостта! Такират с лъскаво "Ауди" спря на тротоара на булевард във Враца, отнесе стотици псувни /снимки/

Връх на наглостта! Такират с лъскаво "Ауди" спря на тротоара на булевард във Враца, отнесе стотици псувни /снимки/ Поредният тарикат ядоса врачани с наглото си паркиране, научи BulNews.
Преди минути в редакцията ни бяха изпратени снимки на лек автомобил "Ауди" с номер ВР 3852 СН. На фотосите се вижда, че новорегистрираната кола е спряна върху тротоара на бул. "Мито Орозов", точно до аптеката край светофарите. Това е едно от най-натоварените кръстовища в града под Околчица. По този начин спряно возилото блокира тротоара и 2 пешеходни пътеки.
Бдителен гражданин и редовен читател на медията ни веднага е щракнал това безумие и ни помоли да го направим публично достояние. За огромно нещастие на наглия шофьор, BulNews, както винаги, е обективна медия и няма да бави грам постъпката му, като я споделя мигновено с всичките си читатели.
Заснелият кадрите, както и пешеходците, на които се е наложило да слязат на пътното платно, за да преминат, се надяват тарикатчето да отнесе глоба, за да се научи къде и как може да паркира иначе приличната си нова придобивка.
20.11.2023, 10:45 часа
5309 2
Коментари

Баце

21.11.2023, 19:01 часа
Това не е тарикат, а комплексар, доста ниска култура т.е. простак, но такива вече има много и им "свикнахме", въпросът тук е къде са органите на реда да приложат Закона и да го санкционират?????

1234

20.11.2023, 19:39 часа
Такират е Тарикат, може би?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha