Съветите на секс експерт, ако партньорите ви прекаляват със секс фетишите

Съветите на секс експерт, ако партньорите ви прекаляват със секс фетишите Не трябва да използвате задушаване по време на секс, ако партньорът ви не е дал съгласие, казва писателката и секс треньор Дейдре Сандърс. Тя предупреди за опасната игра в леглото, отговаряйки на въпрос на читател на The Sun, цитиран от lenta.ru.
Млада жена, която поради неуспешни срещи се разочаровала от възможността да намери любов, се обърнала към Сандърс за съвет. Момичето се оплакало, че младите мъже, с които излиза, изчезват без обяснение, манипулират и задават неуместни въпроси за групов секс и фетиши.
„Последният човек изглеждаше страхотен, но първия път, когато правихме секс, ме хвана за гърлото и започна да ме души. Бях шокирана, но той вдигна рамене и каза, че всички момичета го харесват“, спомня си лошото преживяване читателката.
Сандърс посочва, че няма безопасно душене, тъй като партньорът може да не прецени силата и да прекали с натиска.
„Ако мъжът не разбира, че е необходимо съгласието на партньора му в такива случаи, тогава не трябва дори да се говори за това“, убедена е Сандърс. Специалистката посъветва читателката временно да спре активно да търси връзка и да изтрие приложенията за запознанства. Тя обясни, че в такива сайтове хората свикват с голям брой потенциални партньори и се отнасят към тях консуматорски.
„Погрижете се за себе си, присъединете се към някой хоби клуб, намерете ново хоби и приятели. Не търсете любовта, тя често се появява там, където има приятелство и общи интереси“, завършва Сандърс.
06.12.2023, 11:00 часа
569 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha