От последните минути! Жена падна с джипа си в дере на Оряховско шосе, линейка лети към болницата /снимки/

От последните минути! Жена падна с джипа си в дере на Оряховско шосе, линейка лети към болницата /снимки/ Жена е паднала с джипа си в дере на пътя Враца-Оряхово, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути край Вичов хан. Джип „Хюндай“ с врачанска регистрация идвал откъм Враца. Возилото е управлявано от жена от село Веслец, която се прибирала от работа в града. 
Заради мокрия от дъжда асфалт, возилото се поднесло на шосето. Шофьорката не успяла да овладее волана и изхвърчала от пътя вдясно по посока на движение. Джипът паднал в дълбоко около 5 метра дере. 
Жената е пострадала, но все пак успяла сама да излезе от автомобила и да извика помощ. На мястото пристигнал екип от спешни медици, които я прегледаха и откараха в болницата за допълнителни изследвания. По първоначална информация, оплакванията на потърпевшата били за болка в крака. 
На местопроизшествието има и екип на полицията, който в момента документира случая. Пристигнал и съпругът на шофьорката. Неговата кола, както и патрулката, са на пътното платно и затрудняват движението. Съветваме водачите да карат с повишено внимание в опасния участък. 
 
24.11.2023, 11:17 часа
9606 1
Коментари

хахаха

24.11.2023, 20:25 часа
Летните шофьори почнаа да падат у деретата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha