Филм представя красотите на Монтана

Филм представя красотите на Монтана Предстои премиерата на филм за Монтана, който представя града и цялата община в нюансите на пълнокръвната им прелест. Продукцията е снимана в периода 2022 – 2023 г. и представя скритите и видни, но не съвсем добре познати природни, културни и архитектурни обекти, модерността и динамиката на общината. 
Свикнали сме да гледаме филми за другите европейски градове, облети в лъчиста красота, приканващи туристите да ги посетят, а местните жители да изпитват огромна гордост от своите родни градове. Време беше да се направи такъв филм и за Монтана! 
Изключителните кадри са заснети с дрон, различни видове камери, като целта на екипа е била да постигнат динамиката на нашето съвремие, но и да обрисуват самобитността на българщината в община Монтана. Филмът е заснет в различни сезони, като по този начин е представено богатството и уникалността на района във всеки един момент. 
Вълнуващите пътешествия на екипа из Монтана и района можете да видите за първи път в ефира на телевизия „Травъл ТВ“ на 24-ти ноември, петък, в 21:00 часа. 
24.11.2023, 16:54 часа
2591 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha