Нова мода във Враца! Шофьори искат да паркират в хипермаркетите /снимка/

Нова мода във Враца! Шофьори искат да паркират в хипермаркетите /снимка/ Нова мода навлиза с бързи темпове сред шофьорите във Враца, научи агенция BulNews. Някои от водачите на автомобилите явно искат да спират своите возила направо в магазините, в които пазаруват, за да не се налага да дават по 50 ст. за количка и да не си трошат краката излишно. Това става ясно от поредната снимка, заснета пред хипермаркет в областния град. 
Буден гражданин е заснел лек автомобил „Ауди Q7“ с регистрационен номер ВР 6868 СА и е качил фотоса в една от катаджийските групи за назидание. На кадъра се вижда, че скъпарското возило е спряно пред входа на магазина, без там да има разчертано паркомясто. Пред джипа се вижда спряна неправилно и друга кола.
Веднага под поста на човека започнаха да валят разнородни коментари. Повечето хора приемат ситуацията с насмешка, тъй като най-редовно ставаме свидетели на подобно „паркиране“, особено точно на това място.
„Някой да качи снимка кога там не са спрели коли, таксита, инкасо или квото и да е“, „Новата мода навлиза с бързи темпове“, „Той за малко само и после го няма 1 час и нещо“, „То и тоз пред него е за малко. Ще им се разкиснат краката ако не спрат пред вратата!“, пишат под снимката врачани, които са вдигнали ръце от наглостта на някои от техните колеги на пътя.
26.11.2023, 08:50 часа
8506 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha