Заради несъобразена скорост: Младеж с БМВ катастрофира във Враца, четирима са пострадали

Заради несъобразена скорост: Младеж с БМВ катастрофира във Враца, четирима са пострадали Младеж с БМВ катастрофира във Враца, четирима са ранени, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Иинцидентът е станал към 23.30 часа снощи, в града под Околчица. Екип на Пътна полиция е бил изпратен по сигнал на адрес за ПТП.
Униформени пристигнали на мястото установили самокатастрофирал лек автомобил БМВ 530, управляван от 21-годишен жител на Нефела.
Вследствие на катастрофата са пострадали четирима пътници, които били транспортирани с линейка до Спешното отделение на местната болница. 27-годишен, пътуващ на предна дясна седалка, е с контузия на кръста и таза, без опасност за живота. Пътник на 19-години е с травма на дясно бедро, 21-годишен, пътуващ на задната седалка, е с контузия на лява тазобедрена става. Още един 19-годишен младеж е сред ранените, като той е бил настанен в Ортопедичното отделение, с фрактура на ляв пубис.
Служителите на реда тествали водача за употреба на алкохол и наркотични вещества или техните аналози. Пробите излезли отрицателни.
Щетите по возилото са в процес на изясняване. Предполагаемата причина за инцидента е движение с несъобразена скорост при мокър път.
Образувано е досъдебно производство по случая.
 
Снимката е илюстративна.
25.11.2023, 11:26 часа
4008 2
Коментари

Бако

25.11.2023, 12:10 часа
BMW + летни = щастлив случай, че всички са добре.

дуди баце

25.11.2023, 11:40 часа
тия електоратните еденици с беемветата са безмъртни
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha