Извънредно! Автобус с работници се обърна във Врачанско, има ранени хора /снимки/

Извънредно! Автобус с работници се обърна във Врачанско, има ранени хора /снимки/ Автобус с работници на мездренския завод SEBN е катастрофирал във Врачанско, научи агенция BulNews. 
Инцидентът е станал тази сутрин на влизане във Фурен. Автобусът обирал работници из селата, когато се поднесъл на хлъзгавия от снега път и се обърнал върху къща. 
При произшествието сред пътниците е имало ранени хора. Веднага е подаден сигнал на спешния телефон 112, но от там така и не изпратили спасителни екипи. 
Наложило се хората сами да си помагат и да вадят пострадалите от автобуса. 33-годишен служител в завода – Александър Георгиев от село Михайлово, взел нещата в свои ръце. Насред паниката, в която всичките му колеги пищели от страх и болка, той успял да разбие прозорец на автобуса и започнал да вади хората. 
В превозното средство имало около 15-20 работници. В продължение на доста време те чакали на място, но не пристигнали нито полиция, нито линейка. В крайна сметка техни близки дошли с коли и ги прибрали, но автобусът още е там, а реакция от институциите няма. Изглежда заради влошената обстановка екипите не успяват да смогнат на всички подадени сигнали. 
В конкретния случай, по-сериозно пострадалите са двама. Георгиев е със сцепена устна и натъртен крак, а негова колежка – със сцепeна глава в болница. Останалите хора са с по-леки наранявания. 
Да се надяваме, че няма да се стигне до по-тежък инцидент, тъй като не се знае дали ще има кой да се отзове на помощ…
 
27.11.2023, 09:52 часа
28125 4
Коментари

малко мисъл

27.11.2023, 18:25 часа
Линейката и патрулката не са нито снегорин,нито булдозер и няма как да влязат в преспите.И след като синоптиците предупредиха защо в името на печалбата се рискуват животи.Вината е на изпратилия тези хора нощта в преспите .Не всеки го направи!

Един врачанец

27.11.2023, 15:56 часа
На Шиши държавата е така и бой по гражданите в София

27.11.2023, 13:48 часа
като идат напролет милиционерите, ще констатират "несъобразена с пътните условия скорост" и "напускане на местопроизшествието"! Ще глобят шофьора и всички останали участвали в инцидента, за да има справедливост!

ръгай чушки у боба

27.11.2023, 11:51 часа
Тези села са забравени от Бога и управляващите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha