Обирът на инкасо автомобил в Благоевград: Откриха опожарена кола, вероятно е на извършителите /снимки/

Обирът на инкасо автомобил в Благоевград: Откриха опожарена кола, вероятно е на извършителите /снимки/ Продължава издирването на трите лица, които извършиха въоръжен грабеж от инкасо в центъра на Благоевград рано сутринта в събота. Полицията откри изоставен опожарен автомобил край пътя близо до Мало Бучино. Най-вероятно с него са избягали извършителите. 
Колата е открита на пътя, който свързва селото със Суходол. Автомобилът е опожарен до неунаваеост. Дали са оставени доказателства и отпечатъци ще стане ясно след анализ на огледа на криминалистите. В района имаше засилено полицейско присъствие с часове.
Ако се окаже, че това е колата от обира в Благоевград, то това ще означава, че извършителите са се отдалечили на около 90 километра от мястото на грабежа.
Грабежът беше извършен в 6.30 ч. сутринта в събота. При него имаше стрелба, при която бе тежко ранен един от двамата охранители на автомобила, недалеч от банка, където има и трезор. Пострадалият е на 52 години и в момента е настанен в реанимацията, с опасност за живота. 
03.12.2023, 12:43 часа
600 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha