Кръв на пътя! Две коли се удариха челно в Монтанско, има пострадал

Кръв на пътя! Две коли се удариха челно в Монтанско, има пострадал Мъж пострада в челна катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на МВР в областния град.
Пътният инцидент е станал вчера, около 18.40 часа, край разклона за село Боровци. 
38-годишен монтанчанин с лек автомобил "Пежо 308" със софийска регистрация изгубил контрол над управлението и навлязъл в насрещната лента за движение. Вследствие на това колата се забила в идващия отсреща "Мерцедес 220 ЦДИ" с монтанска регистрация. Немската кола е собственост на фирма, а зад волана ѝ седял 45-годишен монтански жител. 
Вследствие на катастрофата шофьорът на „Пежо“-то е транспортиран с линейка до МБАЛ-Монтана, където след обработка на порезни рани по ръцете е освободен за домашно лечение. В двата автомобила не е имало пътници. 
В резултат на ПТП-то са причини значителни материални щети и по двете коли. Пробите на двамата водачи за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. 
По случая е извършен оглед на местопроизшествието и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, буква "а" вр. чл. 342, ал. 1 от НК. 

*Снимката е илюстративна
06.12.2023, 10:08 часа
4148 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha