От последните минути! Неработещият светофар на автогарата във Враца причини втора катастрофа, натресоха се „Ауди“ и „Мецедес“ /снимки/

От последните минути! Неработещият светофар на автогарата във Враца причини втора катастрофа, натресоха се „Ауди“ и „Мецедес“ /снимки/ Две коли се натресоха на кръстовище във Враца заради неработещ светофар, видя първо агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на бул. „Васил Кънчов“, в района на автогарата. Лек автомобил „Мерцедес“ се движел по главния път в посока изхода на града към Мездра. Изневиделица пред него излязло „Ауди“, идващо от паркинга на хипермаркет „Лидл“. Водачите не успели да избегнат удара и двете коли се блъснали. 
Причината за произшествието е неработещата светофарна уредба, която вече няколко дни създава предпоставки за подобни инциденти. Откакто се появи повредата, това е втора катастрофа. Шофьорите са принудени да предприемат рискови маневри и така отнемат предимството на движещите се по булеварда.
За щастие няма пострадали хора при катастрофата. Нанесени са обаче материални щети и по двете превозни средства. „Ауди“-то е с поражения от дясната страна, а „Мерцедес“-ът е смачкан отпред, вляво. 
На местопроизшествието все още няма екип на полицията. Колите са на шосето и това, в комбинация с неработещия светофар, създава опасност от нов инцидент. 
Съветваме водачите да преминават с повишено внимание. 
 
06.12.2023, 16:39 часа
8389 5
Коментари

толкоз тъпо

06.12.2023, 19:43 часа
тоо толкоз две май е самия клани.Явно не са му аресали шаранете на площада, та а кисел. Не дразнете човеко ей. он е най убавиа и ша ви опраи сичките те да видите

06.12.2023, 19:37 часа
Не разваляйте настроението на големия градоначалник и/или феновете му,че ще пострадате...и вие критиците и жените ви. С "майтапа"-до тук!Чак такива явни лизачи едва ли има някъде,а относно светофара-може да излезе някой актьор от полицията да реулира

Толкоз три

06.12.2023, 19:21 часа
Родителката Ви скапана врачанска и българска - нали трябва са умре някой , че да заработи проклетият светофар ?!?!? Иначе папкате хилядите левчета , боклуци родни из стаите шефски. И към "Толкоз две" - къде са тлъстите циганьори ,които чистят града?

Толкоз две

06.12.2023, 17:54 часа
Очакваш кмета да ти свети с фенерче с три цвята, да ти изчисти пред входа, да ти изхвърли боклука, да обслужва жена ти и още, още. Виж себе си, после коментирай другите.

Толкоз

06.12.2023, 17:02 часа
Така ще е докато не загине някой. Където го оня хой кмета сега да се обяснява. Минаха изборите и се скри. Снега не можаха да изчистят, по улиците още висят клони и кабеляци, тоя светофар вече втора седмица не работи, на ДНА-то на светофара също е зле
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha