Сблъсък в парламента: "Възраждане" нападна Йордан Цонев, Делян Пеевски го брани с тяло

Сблъсък в парламента: "Възраждане" нападна Йордан Цонев, Делян Пеевски го брани с тяло В парламента се стигна до физически сблъсъци, след като от „Възраждане“ окупираха трибуната и се опитаха да блокират работата на Народното събрание заради демонтирането на Паметника на съветската армия.
Докато Делян Добрев от ГЕРБ коментираше от мястото си руския газ, който преминава през страната ни, и дерогацията, около него атмосферата се нагорещяваше от партията на Костадин Костадинов. Решението депутатите да правят изказванията си от място беше взето именно, за да се избегнат сблъсъци.
Депутатите от „Възраждане“ обаче решиха да изключат колоните, за да не се чува нищо. Това накара депутатите от ДПС да реагират, като първи скочиха Делян Пеевски и Йордан Цонев, за да свържат отново кабелите. 
Там обаче се спречкаха с народни представители, с които се задърпаха за саката. Председателят на парламентарната група на движението защито с тяло съпартиеца си. През това време депутатите в залата снимаха с телефоните случващото се пред тях.
Въпреки напрежението, работата в пленарна зала не спираше чрез изказвания от място.
18.12.2023, 12:27 часа
692 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha