Терорът по пътищата във Враца продължава! Джигити изхвърлиха от шосето таксиджия посред нощ, той се отърва по чудо /снимки/

Терорът по пътищата във Враца продължава! Джигити изхвърлиха от шосето таксиджия посред нощ, той се отърва по чудо /снимки/ Терорът на джигитите по пътищата във Врачанско продължава, научи агенция BulNews. Изглежда шофьорите се чувстват безнаказани и това ги кара да потъпкват правилата за движение, излагайки живота на останалите участници в движението на риск. 
Нов случай на опасно шофиране е довел до ПТП с материални щети. Кола на фирмата „Хепи такси“ е била изхвърлена от пътя от две БМВ-та, които си правли гонка по околовръстния път на Враца, в района на язовира. 
Екшънът се е разиграл около полунощ в понеделник. Таксиметровият автомобил се връщал от поръчка. На прав участък шофьорът бил застигнат от две БМВ-та, които започнали да го засичат нарочно. Возилата го изпреварвали, след което намаляли скоростта си. 
В района на ресторант „Лозница“ рисковото шофиране достигнало връхната си точка. Джигитите с баварците успели да избутат от шосето бакшиша, а колата пропаднала в банкета. 
Равносметката след гонката са две спукани гуми на жълтата кола. Ситуацията можеше обаче да има и още по-сериозни последици, ако шофьорът на таксито не успял да реагира адекватно. 
Мъжът е много уплашен след инцидента. По думите му, безразсъдните джигити като нищо е можело да го убият. Той обаче не е успял да види регистрационните номера на колите.  
Негови колеги разказват, че често са свидетели или жертви на подобни прояви по пътищата в града и околията. Гонките, дрифтовете и опасните маневри са ежедневие и е въпрос на време да се стигне до сериозен инцидент, който може и да е с фатален край. 
 
20.12.2023, 08:50 часа
7124 1
Коментари

потърпевш

20.12.2023, 13:12 часа
Докато полицията си седят на топло и си чакат само заплатките, така ще е. В селата къщите се тарашат ежедневно и полицаите не хаят.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha