Дупки зейнаха по пътя през Борован и Бяла Слатина

Дупки зейнаха по пътя през Борован и Бяла Слатина Движението по републиканския път II-13 Борован - Бяла Слатина - Кнежа - Долни Дъбник е затруднено поради ускорената амортизация на пътната настилка, алармира депутатът от ГЕРБ и областен председател на партията във Враца Красен Кръстев. Новопоявилите се дупки на места и с дълбочина над 20 см крият сериозен риск за водачите, особено през студените зимни месеци.
„За този проблем алармирахме министъра на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков. С колегите народни представители Мартин Харизанов и Валери Лачовски настояваме спешно да започне авариен ремонт, тъй като трафикът е свръхинтензивен, а сред жителите на населените места и водачите на МПС зрее обществено напрежение от създадената рискова пътна обстановка. 
Министър Цеков пристигна в НС, за да ни увери, че има направено задание за ремонт по амортизираните отсечки на републиканския път, който свързва областите Плевен и Враца и по неговото изпълнение вече работят двете областни пътни управления /Плевен и Враца/", съобщи Кръстев./БНР
19.12.2023, 16:45 часа
3450 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha