Ефектът BulNews: КАТ отряза крилете на дрифтъра Искрен Иванов, ще ходи пеш цяла година

Ефектът BulNews: КАТ отряза крилете на дрифтъра Искрен Иванов, ще ходи пеш цяла година Дългата ръка на закона най-накрая стигна дрифтъра Искрен Иванов и той ще понесе последствията от безотговорно си поведение. След серията от публикации в информационна агенция BulNews, с които направихме обществено достояние многобройните му изцепки, полицията се е самосезирала и е кръцнала крилете му, с които летеше из улиците на Враца. 

На вниманието на полицията! Джигит дрифти в центъра на Враца, похвали се в TikTok /видео/

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/


Още след старта на информационната кампания срещу младежа, ченгетата започнали да търсят джигита. Оказало се обаче, че той бил избягал в чужбина. Онзи ден се прибрал и вчера, точно преди празниците, полицаите най-накрая успели да му връчат своите картички с благопожелания. 
В четвъртък Искрен бил спрян от патрул на КАТ-Враца, докато карал скандално известното си БМВ с десен волан и чужда регистрация. Пътните полицаи извикали свои колеги от районното управление и засипали младежа с предпразнични честитки. 
На безразсъдния шофьор е написан акт за дрифта, който неговият приятел Румен Кръстев сподели в платформата TikTok. В едномесечен срок ще бъде издадено наказателно постановление, с което ще му бъде наложена глоба от 3 000 лева. 
Шофьорската книжка на джигита, който и без това бе останал без никакви контролни точки, ще бъде отнета за 1 година. Скъпоценният му баварец пък ще бъде спрян от движение за 3 месеца. 
С реакцията си полицията показа на всички шофьори, че не бива да се чувстват безнаказани и рано или късно всеки си понася заслуженото. Искрен и неговите приятелчета пък най-сетне разбраха, че подобни действия не са шега и ще платят цената на медийната популярност и лайковете в социалните мрежи с ходене пеша. 

Закон и ред! Арестуваха дрифтъра Румен Кръстев за закани с убийство към Даниел Бузов, ще спи в районното на Враца /снимки/

Врачани пък могат да са спокойни, че поне една година ще имат една заплаха по-малко на пътя. 
22.12.2023, 11:36 часа
7137 5
Коментари

клуб БМВ идиоти

22.12.2023, 20:15 часа
То като го погледнеш къв и......к е, то е ясно и кво поведeние ще има. Евала на милицията, че си свърши работата, та да тоа идиот ще поживее малко повече.....................

1

22.12.2023, 18:21 часа
Неко ден ша обрули тополата и ще приключи и тоа цифляк.

Go6o

22.12.2023, 16:14 часа
Къв дрифтър е тоо изклесяк? Келеш. Има 7 лева у джеба ма си мисли, че е некой. Сега ще иде пеша до баба си да я суровака за 10 лева и едни търлъци. Ахахахахахахах

Запознат

22.12.2023, 13:34 часа
Не КАТ, а районното

Щангата

22.12.2023, 12:20 часа
Нафтата е скъпа. Таман ше има повече за бело тоя просяк ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha