Първо в BulNews! Пак отложиха отварянето на Е-79 между Мездра и Ребърково, вижте новата дата

Първо в BulNews! Пак отложиха отварянето на Е-79 между Мездра и Ребърково, вижте новата дата Отварянето на международен път Е-79 между Мездра и Ребърково все още е мираж, научи ексклузивно агенция BulNews.
В МВР е пристигнало писмо от АПИ, в което е даден нов срок за пускане на движението – 15 февруари. 
Припомняме, че натовареният участък бе затворен през юни с обещанието дейностите да приключат още в средата на декември. След това шефът на агенцията Ясен Йорданов каза, че по-вероятната дата е 10 януари, а по-късно бе обявена и нова– след средата на януари. Сега, с наближаването на срока, отварянето на пътя отново е отменено. 
Особено скандалното в случая е, че пътната агенция крие новото отлагане от хората. В писмото до МВР датата е изместена с цял месец, а на сайта на ведомството няма и дума по въпроса. Хората обаче трябва да знаят за поредната брадва от АПИ, тъй като ежедневно стотици хора са принудени да преминават по опасни и разбити обходни пътища. Бизнесът пък търпи огромни финансови загуби, заради увеличените разходи за горива.. 
Агенция BulNews не спира да следи напредъка по трасето. Според споделени кадри с дрон, а и по думите на жители на Ребърково, няма достатъчен напредък и надеждите на жителите на Северозапада в началото на следващата година да пътуват нормално от и към столицата са попарени. Предстоят още много дейности, като взривяване на скали, изграждане на пътни възли и т.н. 
Според опитни експерти в строителния бранш дори новата дата 15 февруари не е реалистична. По-вероятно е участъкът от международния път да бъде пуснат чак за Великден.
29.12.2023, 15:21 часа
29040 6
Коментари

стига алчност всички сме тленни

29.12.2023, 21:17 часа
Стига с тоя кмет на Мездра бе! Защитниците са му само такива които доят заедно с него В общината има лица които по негово нарежданe прегазват закони и това ще излезе наяве.Тези хора трябва да носят последиците на злоупотреба със служебно положение!

Баце

29.12.2023, 17:46 часа
И да пуснат участъка няма да направен както трябва,претоплена манджа.Тоя филм сме го гледали.

до Врачанин

29.12.2023, 17:39 часа
Какво може да направи кмета на Мездра, в чиято община е този участък, след като АПИ не са му подчинени?

Gunyo

29.12.2023, 16:01 часа
podal sam signaaaal

Синсина

29.12.2023, 15:39 часа
Този участък с това темпо на работа ще бъде готов най - рано след една година.

ВРАЧАНИН

29.12.2023, 15:34 часа
Къде е Областния управител, къде са кметовете? Няма напредък, няма фанфари и всички се крият като мишоци.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha