Вижте хороскопа си за събота, 30 декември

Вижте хороскопа си за събота, 30 декември Овен
Малко неща ще зависят от Вас, но пък всичко ще става както сте искали. Не е нужно винаги всичко да контролирате през цялото време, не мислите ли?
 
Телец
Толкова много неща сте решили да свършите днес, но гледайте да не прекарате деня си предимно в приказки. Говоренето по-малко, слушайте повече.
 
Близнаци
Добър край на годината. Ще сте доста сръчни и с малко повече изобретателност ще успеете да подготвите интересни неща за новогодишната нощ. Перфектни, както винаги.
 
Рак
Сутринта ще имате смели очаквания, но следобяд ще трябва да се справите с реалността. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, не за партита.
 
Лъв
Един приятен ден, с предпразнично настроение и много приятелски обаждания. Прегледайте за последен път организацията около празника.
 
Дева
Не вдигайте много шум за нищо, а направете онова, което сте започнали. Сътрудничеството с околните ще е ключово днес. Не го подценявайте.
 
Везни
Приключването на годината е време за равносметка. Само не пречете на останалите да правят, каквото са наумили, с безбройни съвети и натяквания.
 
Скорпион
Доста нервни сте. Дали заради отиващата си година или по други причини си е Ваш проблем, но не го правете такъв и за всички около Вас.
 
Стрелец
Има неща, които просто трябва да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си; не оставяйте да Ви манипулират.
 
Козирог
Контактите ще са от съществено значение за Вас днес. И спрете да се притеснявате за щуротии, Вие обикновено сте толкова самоуверени и сигурни, какво Ви става днес?
 
Водолей
Днес ще сте просто в еуфория покрай идващата Нова година, направо неузнаваеми. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и околните, че е така.
 
Риби
До обяд ще сте доста активни и готови да помогнете, но след обед няма да Ви се иска никой да ви занимава със сериозни неща. Време е да помечтаете малко.
30.12.2023, 08:12 часа
791 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha